08 - 661 40 30
Gravidmassage i Stockholm

Exklusiv gravidmassagekurs för dig och din partner

Lär er gravidmassage, en privat genomgång av en av våra terapeuter i en trygg och harmonisk miljö.

Du och din partner får under 90 minuter lära er gravidmassage som ni kan använda under hela graviditeten. Genom fem enkla steg kan ni efter kursen själva genomföra en helkroppsmassage, speciellt framtagen för gravida och anpassad för er som individer.

Massagen sker i sidoläge och kan enkelt utföras hemma och greppen ni lär er ar trygga och väldigt enkla att utföra och gör stor nytta på nacke, rygg, säte och ben.

Genom gravidmassage kan även partnern kan känna sig mer delaktig i graviditeten, ett verktyg för att stötta den blivande mamman och den gravida kvinnan en avslappnande stund.

I kursavgiften ingår

  • 90 minuter privat undervisning.
  • Grepp för en helkroppsmassage.
  • Kompendium med utförliga bilder.
  • Hur ni bäst skapar en bra massageplats hemma.
Så här går kursen till

Först ställer vi några frågor om hälsotillståndet, för att var säker på hur vi ska lägga upp Ert kurstillfälle. Därefter börjar vi massera dig som är gravid, i sidoläge.

Vi kikar på skonsamma grepp och behandlar främst rygg, ben, armar och axlar. Vi visar, men sen är det du som partner som masserar din gravida partner, vi anpassar massagegreppen efter behov. Ni får lära er hur ni skapar en massageplats hemma, samt vilka oljor ni skall använda (ekologisk massageolja finns att köpa hos oss).

Har du problem med bäckensmärtor?

Vi har stor kompetens och erfarenhet av att hjälpa gravida och nyblivna mammor med bäckensmärtor. Varje massagegrepp anpassas efter dina behov och förmåga.

Beskriv gärna i din problem i anmälan, så att vi kan hjälpa dig på bästa sätt. Läs gärna detta om träning vid bäckensmärta.

Vi samarbetar med mödravården

Vi har ett nära samarbete med mödravården (ex: BB Stockholm och Mamma Mia), läkare, barnmorskor, kiropraktorer och sjukgymnaster. Vi har gedigen utbildning och många års erfarenhet, hos oss får du en professionell och trygg behandling med korrekta och relevanta råd.
Behandlingsteam John Carrier

  • Gravidmassagekurs för par: 90 min 1495 kr
08 661 40 30 BOKA ONLINE
  • Kontanter
  • Kort (ej AMEX)
  • Faktura (privat eller företag),
  • Friskvårdsbidrag, Friskvårdspeng.
  • Presentkort eller Klippkort

ÖSTERMALM:

Behandlingsteam John Carrier.

Nybrogatan 71 (portkod i bokningsbekräftelsen).

T-Stadion, uppgång Nybrogatan (30 mtr).

Buss: 1, 4, 54, 67, 72.


KUNGSHOLMEN:

BB Stockholm Family.

S:t Eriksgatan 44, plan 1.

T-Fridhemsplan, uppgång S:t Eriksgatan/Willys (20 mtr).

Buss: 1, 3, 4, 53. 56, 57.

AV- OMBOKNINGAR

Behöver ske senast 24 timmar innan din behandling börjar och då endast via telefon 08- 661 40 30 eller via internetbokningen (klicka här).

Om- eller avbokning VIA EMAIL/SMS GODKÄNNS EJ. Vid uteblivet besök eller för sen avbokning sker fakturering av hela behandlingsbeloppet.

Vad händer vid sen av- ombokning?

Vi har valt att ha samma av- ombokningsregler för alla våra patienter oavsett anledning till sen av- ombokning (sjuka barn, akut sjukdom, inställda bussar, oplanerade arbetsmöten osv).

Du kan givetvis ”ge bort” din behandlingstid till vem du vill (kan vara vem som helst) och vi försöker alltid att via vår väntelista hitta en ersättare. Skulle dock du eller vi inte hitta någon som kan ”ta din tid”, blir du skyldig att betala hela behandlingsbeloppet.

BOKA TID

08 661 40 30