08 - 661 40 30
Gravidmassage i Stockholm

Terapeutisk MammaMassage och

MammaMage träning privat

Effektiv återhämtning och en bra grund för att förebygga besvär
  • Terapeutiska MammaMassage
  • MammaMage behandling
  • Individuellt anpassade behandlingar

Vi behandlar hela din kropp och ser till att rygg, nacke, mage, höfter och bäckenet återhämtar sig så snabbt som möjligt. Sessionen är 90 minuter, Välkommen!

Alla behandlingar är 90 minuter och individuellt anpassade efter dina behov och förutsättningar. Det är inget hinder om det redan gått flera månader sen förlossningen. Du kan givetvis ta med ditt barn om du vill eller behöver.

 

6 Vanliga frågor

1. Hur lång tid efter födseln rekommenderar ni att man startar?
Du kan börja redan nu. Ju längre du väntar desto mer börjar din kropp att skaffa sig ”kompensationsmönster” för att klara av vardagen. Då lär sig kroppen att använda fel muskler för fel jobb.

2. När är det för sent att börja?
Det är aldrig för sent! Vi har hjälpt kvinnor som fött för mer än 10 år sedan att få en bättre kontroll och stabilitet.

3. Kan man ta med sitt barn?
På all privat träning kan du ta med ditt barn och vi rekommenderar dig att då boka 50 minuters pass.

4. Vilka övningar kommer vi att göra?
För att aktivera de djupare musklerna gäller det att träna på rätt sätt. Därför startar vi med lätta övningar i säker position, där du skall hitta rätt muskel och återfå dess funktion. Övningarna är till en början statiska där du håller en lätt anspänning under en viss tid, eller gör en långsam rörelse med lätt kraft.

5. Jag har fött med snitt, kan jag ändå ”träna”?
Att du fött med snitt är ingen fara då alla övningar är säkra och noga testade. MammaMage steg 1 fokuserar på att lära dig och din kropp att aktivera de djupa musklerna i kroppen. Du kan börja träning INNAN du tagit bort stygnen. Ring oss om du är osäker så hjälper vi dig att svara på dina frågor

6. Om jag missar en lektion, vad händer då?
Alla övningar från varje lektion finns på film som du får efter varje träff. Skulle du missa en träff så försöker vi se till att du kan ta igen den i en annan grupp. Filmerna får du alltid oavsett om du var med eller ej på träffen.

Behandlingsupplägg

Vanligen börjar vi med en MammaMage behandling där vi går igenom en hälsodeklaration, graviditet/förlossningshistoria, träningshistorik samt kollar din delning och djup i magmuskulaturen.

Därefter gör vi tester på hur du aktiverar din bäckenbotten- och djupa mag/ryggmuskulatur och du får en hemläxa att jobba med inför återbesöket, som bör ligga inom 14 dagar från ditt första besök. Detta tar ca 45-50 minuter.

Massagebehandling, efter behov, på ca 40-45 minuter.

Har du problem med bäckensmärtor?

Vi har stor kompetens och erfarenhet av att hjälpa gravida och nyblivna mammor med bäckensmärtor. Varje massagegrepp anpassas efter dina behov och förmåga.

Beskriv gärna i din problem i anmälan, så att vi kan hjälpa dig på bästa sätt. Läs gärna detta om träning vid bäckensmärta.

Vi samarbetar med mödravården

Behandlingsteam John Carrier har valt att specialisera oss på behandlingar, övningar och träning med inriktning på graviditet och första tiden som förälder.

Vi har ett nära samarbete med mödravården (ex: BB Stockholm och Mamma Mia), läkare, barnmorskor, kiropraktorer och sjukgymnaster.

Alla har gedigen utbildning och många års erfarenhet, hos oss får du en professionell och trygg behandling med korrekta och relevanta råd.

Behandlingsteam John Carrier

  • MammaMassage + MammaMage träning: 1 x 90 min 1495 kr
08 661 40 30 BOKA ONLINE

 

  • Kontanter
  • Kort (ej AMEX)
  • Faktura (privat eller företag),
  • Friskvårdsbidrag, Friskvårdspeng.
  • Presentkort eller Klippkort

ÖSTERMALM:

Behandlingsteam John Carrier.

Nybrogatan 71 (portkod i bokningsbekräftelsen).

T-Stadion, uppgång Nybrogatan (30 mtr).

Buss: 1, 4, 54, 67, 72.


KUNGSHOLMEN:

BB Stockholm Family.

S:t Eriksgatan 44, plan 1.

T-Fridhemsplan, uppgång S:t Eriksgatan/Willys (20 mtr).

Buss: 1, 3, 4, 53. 56, 57.

AV- OMBOKNINGAR

Behöver ske senast 24 timmar innan din behandling börjar och då endast via telefon 08- 661 40 30 eller via internetbokningen (klicka här).

Om- eller avbokning VIA EMAIL/SMS GODKÄNNS EJ. Vid uteblivet besök eller för sen avbokning sker fakturering av hela behandlingsbeloppet.

Vad händer vid sen av- ombokning?

Vi har valt att ha samma av- ombokningsregler för alla våra patienter oavsett anledning till sen av- ombokning (sjuka barn, akut sjukdom, inställda bussar, oplanerade arbetsmöten osv).

Du kan givetvis ”ge bort” din behandlingstid till vem du vill (kan vara vem som helst) och vi försöker alltid att via vår väntelista hitta en ersättare. Skulle dock du eller vi inte hitta någon som kan ”ta din tid”, blir du skyldig att betala hela behandlingsbeloppet.

BOKA TID

08 661 40 30